Legotillverkning i Ljungby

Vi erbjuder endast produkter av högsta kvalitet vilket gör att du kan känna dig trygg när du beställer serier av oss. Vår legotillverkning bygger på ett helhetskoncept. Du som kund kan förvänta dig välproducerade detaljer med en hög leveransprecision mycket tack vare en stor portion yrkesstolthet. Hos oss har du möjlighet att lämna in såväl legojobb från enstycksbitar som stora serier i både aluminium, stål eller rostfritt.

GEDIGEN ERFARENHET AV LEGOTILLVERKNING

Våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet av legotillverkning. Vi har goda arbetsrutiner som täcker hela produktionskedjan från första bearbetning till avslutande ytbehandling. Vi ser till att förse dig med rätt produkt i rätt tid. Den senaste maskintekniken i kombination med vår kompetenta medarbetare är optimalt. Som du säkert förstår kan vi utlova en arbetsinsats som inkluderar en samlad kunskap, kompetens och erfarenhet. Du kan helt enkelt betrakta oss som din pålitliga och skickliga samarbetspartner inom legotillverkning.

KONKURRENSKRAFTIG LEGOKAPACITET

Häggs Plåt i Ljungby investerar kontinuerligt i den senaste tillverkningstekniken just för att kunna erhålla dig en konkurrenskraftig legokapacitet. Vi är aldrig rädda för att utvecklas och ser ständigt till att ligga i framkant gällande teknik och arbetssätt. Häggs Plåt ser de oändliga möjligheterna med din legotillverkning.  Effektivitet och kvalitet är kärnan i allt vi gör. Betrakta oss som din legotillverkare för industrin.

KONTAKTA OSS FÖR BESTÄLLNING

För oss är du viktig, vi ser alltid till att vara införstådd i alla våra kunders specifika behov. På så sätt kan vi försäkra oss om att leverera det bästa resultatet till dig. Häggs Plåt har stor kunnighet inom branschen och erbjuder högkvalitativ legotillverkning i Ljungby. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på industrihallar i Ljungby med omnejd. Vi ser fram emot ett långsiktigt arbete tillsammans med dig.

 

Kontaktuppgifter

Hansatorpsvägen 6
341 32 Ljungby

Tel: 0372-103 27
Mob: 070-699 49 29

Öppettider:
07.00 - 16.00

E-post: haggsplat@pmuab.se