Industrihallar Ljungby

Är din verksamhet i behov av industrihallar där lager och kontor kan kombineras? Häggs Plåt har lång erfarenhet i branschen och bygger industrihallar som är anpassade efter verksamheters olika behov. Vi hjälper dagligen företag främst i Ljungby med att bygga hallar av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på bandtäckning och allt i övrigt förekommande plåtarbete på tak och väggar. Låt oss hjälpa dig med kompletta industrihallar som underlättar för din dagliga verksamhet. 

SKRÄDDARSYDDA INDUSTRIHALLAR

Vi är medvetna om att olika verksamheter har olika behov och därför erbjuder vi hallar som är anpassade till just din verksamhet. Industrihallarna kan både vara isolerade och oisolerade eller en kombination av både beroende på din verksamhets behov. Vi bygger välplanerade och effektiva ytor för att ta tillvara på varje kvadratmeter. Oavsett storlek, utformning och funktion bygger vi skräddarsydda industrihallar utifrån dina önskemål. 

KVALITETSsÄKRADE HALLAR 

Kvalité genomsyrar hela vår verksamhet vilket gör att du kan känna dig trygg med att vi bygger robusta industrihallar som kommer att hålla i många år framöver. Med kunniga medarbetare säkerställer vi att varje projekt håller hög kvalité genom hela projektet. Vi har både kompetensen och erfarenheten för att hantera dokumentation och kvalitetssäkring i större byggprojekt. Genom ett målinriktat arbete mot effektivitet och kvalitet med fokus på kundens önskemål, har vi både erfarenheten och kompetensen att bygga kompletta hallar oavsett ändamål. 

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Häggs Plåt har lång erfarenhet i branschen och levererar skräddarsydda hallar till företag i Ljungby med omnejd. Vi tar omsorgsfullt hand om varje unikt uppdrag och har alltid som målsättning att uppfylla kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på industrihallar i Ljungby med omnejd. 

Kontaktuppgifter

Hansatorpsvägen 6
341 32 Ljungby

Tel: 0372-103 27
Mob: 070-699 49 29

Öppettider:
07.00 - 16.00

E-post: haggsplat@pmuab.se