Värmepumpsinstallation Ljungby

Värmepumpar blir allt vanligare i svenska hem och att göra en kvalitetssäker värmepumpsinstallation är viktigt. Söker du ett företag som kan utföra en kvalitetssäker värmepumpsinstallation? Häggs Plåt har lång erfarenhet av att värmepumpar vilket gör att du kan känna dig trygg med din värmepumpsinstallation. Vi säkerställer att din värmepump fungerar precis så som den ska. 

värmepumpsinstallation med många fördelar

Att installera en värmepump har många fördelar inte minst mot miljön utan även för din ekonomi. Värmepumpen fångar upp värmen som annars skulle gå till spillo vilket är positivt för både miljön och ekonomin. Det är en lönsam investering som snabbt betalar sig i form av längre energikostnader. Du får dessutom ett stabilt och behagligt inomhusklimat under både varma och kalla dagar. 

INSTALLATION AV HÖG KVALITÉ

Det är inte bara valet av värmepump som är viktigt utan även installationen. För att värmepumpen ska få maximal effekt och hålla i många år är det viktigt med rätt installation. En felaktig värmepumpsinstallation kan bli kostsam både nu och längre fram. Hos Häggs Plåt kan du känna dig trygg med en kvalitetssäker installation som utförs av erfarna och kompetenta elektriker. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller lämnar en offert på en värmepumpsinstallation i Ljungby. 

 

ÖNSKAR DU EN OFFERT PÅ en INSTALLATION?

Häggs Plåt har lång erfarenhet i branschen och installerar värmepumpar till företag och privatpersoner i Ljungby med omnejd. Vi tar omsorgsfullt hand om varje unikt uppdrag och har alltid som målsättning att uppfylla kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på en värmepumpsinstallation i Ljungby med omnejd. 

Kontaktuppgifter

Hansatorpsvägen 6
341 32 Ljungby

Tel: 0372-103 27
Mob: 070-699 49 29

Öppettider:
07.00 - 16.00

E-post: haggsplat@pmuab.se