Takarbete Ljungby

Taket har som uppgift att skydda huset eller fastigheten och därför är det viktigt med ett robust och tätt tak. Häggs Plåt utför alla typer av takarbeten åt företag, privatpersoner och fastighetsbolag i Ljungby med omnejd. Vi är särskilt specialiserade på bandtäckning av tak och allt i övrigt förekommande takarbete.

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ

Först och främst är det viktigt att tänka på att ditt tak behöver vila på en bra grund. Underarbetet är i realiteten den viktigaste komponenten i vårt takarbete. Att enbart ge ditt tak en ny yta är varken ekonomiskt eller långsiktigt hållbart. Häggs Plåt i Ljungby ser till att utföra en noggrann inspektion av ditt tak. Självklart ser vi till att skräddarsy taket efter dina specifika behov och önskemål både gällande design och material. Du är delaktig i processen från början till slut.

SPECIALISTER PÅ PLÅT- OCH TAKARBETE

Som hus och fastighetsägare är det viktigt att se till att taket är funktionellt och pålitligt. Häggs plåt i Ljungby är ett välrenommerat företag med gedigen erfarenhet av takarbete. Vi ser till att alltid leverera resultat utöver dina förväntningar. Våra yrkesmän främjar ständig kvalitet i såväl stora som små arbeten.

VI ERBJUDER TRYGGA TJÄNSTER

Häggs Plåt i Ljungby är en yrkeskunnig och kompetent leverantör av takarbete. Vi är utbildade och auktoriserade takentreprenörer som är noggranna och alltid ser till att leverera kvalitativa tak. Vår ambition är att du som kund alltid ska bli nöjd och känna dig trygg med våra utförda tjänster.  Vår breda kompetens samt vårt flexibla och serviceinriktade arbetssätt garanterar ett fulländat resultat på ditt takarbete.

ÖNSKAR DU EN KOSTNADSFRI OFFERT?

Häggs Plåt har lång erfarenhet av takarbeten och hjälper dagligen företag och privatpersoner i Ljungby med omnejd. Vi tar omsorgsfullt hand om varje unikt takarbete och har alltid som målsättning att uppfylla dina önskemål. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på ett takarbete i Ljungby.

 

 

 

Kontaktuppgifter

Hansatorpsvägen 6
341 32 Ljungby

Tel: 0372-103 27
Mob: 070-699 49 29

Öppettider:
07.00 - 16.00

E-post: haggsplat@pmuab.se