Ventilation Ljungby

Idag tillbringar vi större del av våra liv inomhus i hemmet, på kontoret eller i offentliga miljöer. Därför är det viktigt att luften vi andas in är av bra kvalité. Med rätt ventilation kommer alla som vistas i miljön både må och prestera bättre.  Häggs Plåt har lång erfarenhet i branschen och installerar ventilationsanläggningar till privatpersoner, företag och fastigheter i Ljungby med omnejd. När du anlitar Häggs Plåt i Ljungby får du en ventilation som är tryggt monterad för ett kvalitativt och behagligt inomhusklimat. 

TRYGG VENTILATIONSINSTALLATION

En ventilation är grunden för ett bra inomhusklimat såväl i hemmet som på kontoret. Vi erbjuder anpassade lösningar oavsett om du är i behov av en mindre eller större ventilationsanläggning. För att din ventilation ska fungera bra under många år framöver är det viktigt med regelbunden service. Säkra ett serviceavtal hos oss redan i dag så kommer du får många bekymmersfria år framöver. 

FÖRDELAKTIGT MED EN VENTILATION

För att vi ska hålla oss friska och pigga är det viktigt att luften vi andas in är av bra kvalité. När inomhusklimatet är bra kommer alla som vistas i miljön både må och prestera mycket bättre. Är du en hus- eller fastighetsägare? Då är en bra ventilation viktig för att undvika att byggnaden utveckla fuktskador som kan bli kostsamma. Dessutom är det enklare att justera inomhustemperaturen på ett bättre sätt samt minska energiförbrukningen på lång sikt. 

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT 

Häggs Plåt har lång erfarenhet i branschen och ventilationsarbeten till företag och privatpersoner i Ljungby med omnejd. Vi tar omsorgsfullt hand om varje unikt uppdrag och har alltid som målsättning att uppfylla kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på en installation av ventilation Ljungby med omnejd. 

Kontaktuppgifter

Hansatorpsvägen 6
341 32 Ljungby

Tel: 0372-103 27
Mob: 070-699 49 29

Öppettider:
07.00 - 16.00

E-post: haggsplat@pmuab.se