Vattenavrinning Ljungby

Vattenavrinning är viktigt för att vatten och snö ska rinna stabilt från husets tak. Stuprännor och hängrännor ska vara av hög kvalité för att kunna klara stora påfrestningar under en lång tid. Häggs Plåt tillverkar och monterar vattenavrinning som hängrännor och stuprör i Ljungby med omnejd.

GEDIGEN ERFARENHET

Häggs Plåt i Ljungby har lång och gedigen erfarenhet av plåtarbeten och kan därför erbjuda dig produkter och montering av högsta kvalité. Vi är medvetna om olika taks begränsningar samt styrkor och ser till fastighetens vattenavledning är fungerande. Vattenavrinning är vår första prioritet och vi lägger omsorg på just den. Vi lämnar alltid bästa garanti på vårt utförda arbete just för att vi är säkra på vårt arbete.

VÅRA HÄNGRÄNNOR OCH STUPRÖR

Investera i ett system som enkelt ser till att leda bort regnvatten från din fasad och ditt tak, det kommer du tjäna på i längden. Vi tillverkar högkvalitativa stuprännor och hängrännor till företag och privatpersoner i Ljungby med omnejd. Allt för att se till att din vattenavrinning fungerar. Häggs Plåt hjälper dig att skydda ditt hem från både fukt och mögelskador och gör det som är nödvändigt för att lyckas.

MONTERAt och klart

Tänk på att hängrännor och stuprör behöver underhållas årligen då smuts och löv kan göra att avrinningen försämras. En väl fungerande vattenavrinning kombinerat med ett tätt tak förlänger husets livslängd och minskar risken för att utveckla fukt. En bra vattenavledning ser till att förhindra fuktskador och mögel- en fastighets värsta fiende.

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Häggs Plåt har som sagt ansenlig erfarenhet i branschen och erbjuder helhetslösningar på vattenavrinning till företag och privatpersoner i Ljungby med omnejd. Vi tar omsorgsfullt hand om varje unikt uppdrag och har alltid som målsättning att uppfylla kundens önskemål. Skräddarsydda lösningar baserade på dina specifika behov är vi skickliga på. Välkommen att kontakta oss i Ljungby för en kostnadsfri offert eller för att beställa vattenavrinning som stuprännor och hängrännor. Vi är experter på vattenavrinning.

Kontaktuppgifter

Hansatorpsvägen 6
341 32 Ljungby

Tel: 0372-103 27
Mob: 070-699 49 29

Öppettider:
07.00 - 16.00

E-post: haggsplat@pmuab.se