Takrenovering Ljungby

Takrenovering kan anses som en kostsam och onödig, men faktum är att taket skyddar hela din fastighet. Väntar du med takrenoveringen trots att du har upptäckt skador kan din fastighet får stora skador och renoveringen kan blir mer kostsam. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar oss på Häggs Plåt så fort du upptäcker en skada på ditt tak eller om du önskar att få ditt tak undersökt. Våra plåtslagare har lång erfarenhet och kompetens att kunna utföra renoveringar av högsta kvalitet. Behövs det plåtarbete på ditt tak? Låt oss på Häggs Plåt hjälpa dig och underlätta din takrenovering. 

Komplett takrenovering 

Våra kompetenta plåtslagare gör en inspektion på ditt tak för att ta reda på vilka delar som behöver bytas eller repareras. Varje takrenovering genomförs säkert och noggrant vilket gör att du kan känna dig trygg med oss som samarbetspartner. Planera du att lägga nytt tak eller renovera ditt befintliga? Tveka inte att kontakta Häggs plåt, vi gör din takrenovering betydligt enklare. 

Förläng livslängden på din fastighet 

Som hus- och fastighetsägare är det viktigt att se till att taket är i bra skick då takets syfte är att skydda huset. Som kund hos Häggs Plåt får du en takrenovering som bygger på långsiktighet för att klara vårt tuffa nordiska klimat. För att undvika onödigt höga kostnader är en inspektion av ditt tak det bästa du kan göra för att upptäcka skador i tid. Vänd dig till Häggs Plåt i Ljungby för en trygg inspektion av ditt tak. 

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT 

Häggs Plåt har lång erfarenhet i branschen och erbjuder tak- och plåtarbeten till företag och privatpersoner i Ljungby med omnejd. Vi tar omsorgsfullt hand om varje unikt uppdrag och har alltid som målsättning att uppfylla kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på takrenovering i Ljungby med omnejd. 

 

Kontaktuppgifter

Hansatorpsvägen 6
341 32 Ljungby

Tel: 0372-103 27
Mob: 070-699 49 29

Öppettider:
07.00 - 16.00

E-post: haggsplat@pmuab.se